Om Skandwood hestestalde

Kære hestevenner.

At skabe noget unikt - en atmosfære af velfærd for både mennesker og dyr - med en holistisk tilgang til hestehold - det er den moderne og mest naturlige livsstil for mennesker og dyre.

Vore stalde står for en naturlig livsstil for mennesker og dyre.

Da vi for mange år siden begyndte med at udvikle staldbygninger – læskure, løsdriftsstalde, bokse og komplekse, store staldanlæg – lavet af vedvarende og ubehandlet lærketræ, var vores koncept del af en lille niche indenfor hestehold.

I dag ved hesteejere og ryttere, uanset om det drejer sig om fritids- eller profiryttere, at et naturligt miljø yder det støreste bidrag til hestenes sundhed, præstation og vitalitet.

Med stor erfaring i såvel hestens som ejerens behov tilbyder vore stalde:

  • komfort
  • et sundt og frisk klima
  • praktisk indretning og opdeling

Vore stalde er et blikfang med deres naturlige udseende, som tilpasser sig enhver omgivelse, hvad enten det er en ridecenter, ved huset eller på marken.

Vi bygger velgennemtænkte stalde i solide materialer og lægger meget vægt på den økologiske aspekt. Vore stalde lavet af lærketræ er udelukkende bygget af ubehandlet og vedvarende træ, som vokser herhjemme.

Vor beste reference er mange tilfredse kunder.

Vi leverer til hele Europa. Vore stalde nyder en stor popularitet overalt.

For at kunne yde endnu bedre service til specifikt vore danske kunder er Skandwood indgået en eksklusiv aftale med Arnaborg ApS. Gwen har selv heste og byggede en stor Skandwood løsdriftsstald i 2014 med alle finesser. Her er du velkommen til at aftale en tid til en rundvisning.

Nu ønsker vi dig rigtig god fornøjelse ved at kigge rundt på vores hjemmeside. Vi glæder os til at høre fra dig!

Med venlige hilsner,
Walter Kau (Skandwood) & Gwen Merle Jarchow-Mauritz (Arnaborg ApS)

Skandwood til din have!

Du kunne godt forstille dig, at få Skandwoods lærketræ-konstruktioner til din have? Et have skur eller måske en pavillon? Så besøg "Die Lärchenholzprofis" og find dit individuelle lærketræ-udstyr til din have!

www.lärchenholzprofi.de

Skandwood-Horsehouse

"Bo sammen med heste“ og – du vil ikke tro på os, hvis vi siger, at det vil foregår under ét- og det samme tag! Se nu allerede sammen med os frem til det moderne samliv mellem mennesket og heste - under ét tag!

www.skandwood-horsehouse.dk

Besøg os på Facebook!

www.facebook.com/Skandwood.Danmark